Policy
Toevoegen aan Favorieten
Tell a friend
Contact

Overlijdensrisico

Wat verzekert u?
Een overlijdensrisicoverzekering keert een bedrag uit als u komt te overlijden. U betaalt premie voor het overlijdensrisico en u bouwt geen vermogen op.

Waarom de REAAL Overlijdensrisicoverzekering
Lage premie voor niet-rokers
Extra scherpe premie voor combinatie met hypotheek
Op 1 of 2 levens af te sluiten
Ontdek de voordelige premie van REAAL
Rookt u niet of bent u minimaal 2 jaar terug gestopt met roken? Bereken de gunstige premie van onze overlijdensrisicoverzekering.

Vast uitkeringsbedrag of dalend
Koppelt u de overlijdensrisicoverzekering aan uw hypotheek? Dan is het verstandig om de uitkering af te stemmen op uw hypotheekvorm. Vraag uw financieel adviseur wat in uw geval verstandig is.

Extra scherpe premie voor combinatie met hypotheek
Een overlijdensrisicoverzekering keert een geldbedrag uit bij overlijden. In veel gevallen wordt deze verzekering afgesloten om een deel van de hypotheek mee af te lossen. Omdat mensen hier vaak voor kiezen, heeft REAAL een gunstige premie voor een overlijdensrisicoverzekering in combinatie met een hypotheek.

Op 1 of 2 levens af te sluiten
Woont u samen of bent u getrouwd? Dan kunt u op dezelfde polis ook uw partner meeverzekeren. Hierbij is het ook mogelijk om twee verschillende uitkeringsbedragen te kiezen, bijvoorbeeld een hoger bedrag voor het overlijden van de partner met het hogere inkomen.

Korting voor niet-rokers
Als u minimaal 2 jaar niet gerookt heeft, komt u in aanmerking voor een korting op de premie.

Keuring of geen keuring
Wij willen graag weten hoe uw gezondheid nu is. Zo kunnen we de kans van uw overlijden goed inschatten en een realistische premie berekenen. Bij een verzekerd bedrag onder de € 250.000 vragen wij u alleen om een gezondheidsverklaring in te vullen. Afhankelijk van de antwoorden op de Gezondheidsverklaring kan eventueel een keuring volgen. Boven dit bedrag gelden de eisen uit het schema.

Overlijdensdekking tot en met € 250.000 Gezondheidsverklaring
Overlijdensdekking hoger dan € 250.000 tot en met € 500.000 Huisartsenkeuring,
inclusief HIV-test
Overlijdensdekking hoger dan € 500.000 Internistenkeuring,
inclusief HIV-test
bereken


Home | Contact | Dienstenwijzer | Sitemap


Zoeken